About me

>> Personal story

Op mijn 18de ging ik, Katrien Sas, op uitwisseling naar Argentinië. Ik genoot van het goede leven en al snel woog ik 10 kilo meer. Mijn vriend, die ik leerde kennen in Argentinië, is een echte sportfanaat en maakte voor mij een trainingsschema op maat. Al snel voelde ik me weer helemaal in topform. Terug in België ging ik verder studeren, maar fitness bleef sindsdien een belangrijk deel van mijn leven. Ik volgde een opleiding als personal trainer en behaalde het NASM certificaat (National School of Medicine - USA). 

Katrien is de sportieve en drijvende kracht achter Fit-A-Bonita, personal training voor vrouwen!

>> Personal training

Ik leerde de kneepjes van het vak in verschillende fitnesscentra in Antwerpen, tot ik 100% klaar was voor mijn eigen zaak. In 2017 realiseerde ik mijn droom en werd Fit-A-Bonita een feit. Letterlijk vertaald? Fit en vrouwelijk. Omdat ik vind dat elke vrouw het recht heeft om zich Fit en Bonita te voelen. Nu ben ik personal trainer specifiek voor vrouwen. Waarom? Vrouwen willen een andere aanpak dan mannen. Niet enkel push push, maar ook begrip, een luisterend oor en positieve feedback. Want we zijn wie we zijn en dat is he-le-maal oké! 

Fit-A-Bonita streeft geen onrealistisch ideaalbeeld na, maar focust op je goed, gezond en fit voelen. 

>> Personal approach

Ik sta als  personal trainer voor, naast en achter mijn klanten. Voor iedere trainingssessie, maak ik tijd voor een gesprekje: Hoe gaat het? Hoe voel je je vandaag? Elke training opnieuw bouw ik als trainer een band op en dat maakt het net zo boeiend. Sommige klanten komen gestresseerd binnen en dan is het mijn missie om hen met een brede glimlach en een goed gevoel naar huis te laten gaan. 

Vertrouwen, begrip en sportief plezier zijn de kernwaarden van Fit-A-Bonita. 

Benieuwd hoe ik te werk ga?     Lees het hier! >>

star
star

{{ quote_text }}

{{ name }}

Lees meer
Webshop by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x