Contact

>> Wat fijn dat je tot dit stukje van de website gekomen bent! Dat wil alvast zeggen dat mijn aanpak je lijkt aan te spreken en dat je het best lastig vindt om alleen van start te gaan. Weet je nog niet hoe ik te werk ga? >>Lees dan eerst mijn werkwijze<<

Het is dan ook echt niet gemakkelijk om alleen te beginnen en je weg te vinden tussen al die machines in de fitness. Welke oefeningen moet ik doen? Hoeveel keer per week moet ik gaan trainen? Hoe ziet zo een training er dan uit?  Wat moet je dan eten om af te vallen en zal ik me dan ook echt gelukkiger voelen als er wat kilo's afzijn? Ik kan me voorstellen dat het voor jou moeilijk is om door het bos de bomen nog te zien.

Daarom ben ik er om jou te ondersteunen bij elke stap die jij zet naar een gezonde en evenwichtige levensstijl. Ben je nog niet zeker of personal training iets voor jou is? Dat begrijp ik! Dat is waarom ik jou de kans geef om een eerste vrijblijvende sessie te boeken. Na onze kennismaking kan je vrij kiezen of je je traject al dan niet wil starten. 


<< Wil jij er ook samen met mij invliegen? >>

Kocht jij je intake aan? Dan krijg jij een mailtje van mij om onze agenda's samen te leggen en een gaatje te prikken!

Nog een andere prangende vraag? Mail dan naar info@fitabonita.be


star
star

{{ quote_text }}

{{ name }}

Lees meer
Webshop by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x