Reviews

Katrien is iemand die begrip en bewondering heeft voor elke vrouw, ongeacht haar maat, haar slechte kantjes en zwakke momentjes. In plaats van schaamte te voelen omdat ik niet meteen de meest sportieve ben en me niet snel op m'n gemak voel in een fitnessruimte, gaf Katrien mij moed en motivatie om beter en gezonder te worden. Niet enkel op fysiek vlak, maar ook op mentaal vlak. Ik heb dus niet enkel een trainingsschema en voedingstips meegekregen, maar ook het besef dat af en toe kiezen voor jezelf niet egoïstisch is. Voor al wie dus op zoek is naar een no nonsense, enthousiaste en resultaatgerichte coach zonder enkel te overleven op gestoomde kip, broccoli en rijst, is Katrien degene bij wie je resultaten gaat boeken!

Magali

De 3 V's van Katrien... Ze straalt uit wat een personal trainer hoort uit te stralen: vriendelijkheid, vastberadenheid en vurigheid. Niets wat je in een alledaagse sportzaal gewoon bent, daar is het onbekend én onbemind. Maar Katrien sluit je in haar sportieve armen met de vriendelijke warmte van iemand die je precies al jaren kent. Je komt niet onder haar allesziende ogen uit…hier en daar een tikje tegen de billen ter correctie, een opmerking over je ‘core’, bijsturing rond je x aantal reeksen ‘gerichte’ oefeningen! Vastberaden laat ze je het voor jou voorbereide programma voltooien. Maar de invulling kan evengoed aangepast worden aan je gemoedstoestand. Vurig is ze in heel haar ‘zijn’. Ze zorgt ervoor dat je op je gemak bent, geeft de nodige ‘boost’ en is super-enthousiast over je prestaties en ook over waar je mee bezig bent in het dagelijkse leven…

Els

Ik ben ongeveer 6 maanden geleden met Katrien beginnen trainen en kon niet blijer zijn met wat ze voor me gedaan heeft. Wat ze vooral gedaan heeft is iets dat ik me 6 maanden geleden niet had kunnen inbeelden: ze heeft ervoor gezorgd dat ik plezier gekregen heb in sporten en dat ik het nodig heb in mijn leven. Dat heeft ze gedaan door haar positieve aanpak en haar toffe trainingsschemas. Haar trainingsschemas zijn altijd uitdagend maar nooit onmogelijk en daardoor merk je snel resultaat en dat motiveert om door te gaan. Ondertussen ben ik 26kg kwijt en dat had ik niet gekund zonder haar!

Katrien

Katrien brengt met haar online sessie rake thema's aan. Thema's waarmee we allemaam struggelen, thema's waar katrien ook zelf mee heeft geworsteld... en dat zorgt er net voor dat Katrien ons hier zo goed kan in ondersteunen/begeleiden om ons probleem aan te pakken. Van gezonde voeding, vreetbuien naar sporten voor dummies. Tijdens de sessies stelt ze je enkele confronterende vragen om te kijken hoe jij ermee omgaat, hoe je houding hier tegenover is. Daarna geeft ze je haalbare tips en tricks om je probleem ZELF aan te pakken, een manier dat voor jou werkt!!! En werken doet het zeker. Moest je twijfelen, niet twijfelen, er gewoon voor gaan, samen met Katrien!! Katrien is een topmadam en ze gaat ervoor zorgen dat jij jezelf ook gaat zien als een topmadam!! Dat is haar doel. Ik voel me/ ben ook een topmadam, zoals en dankzij Katrien.

Inne Matheussen

"Katrien: een supertoffe, enthousiaste Personal coach, ze luistert naar je, pusht je, zit vol goede raad, zoekt mee naar een oplossing, emphatisch,... Een betere coach bestaat er niet!"

Caroline

format_quote

"Katrien heeft mij zoveel bijgeleerd en geholpen om mijn doelen te behalen! Daar ben ik haar heel dankbaar voor! Nu weet ik precies welke voeding ik moet eten, welke oefeningen (hoe ik ze precies moet uitvoeren etc), hoe ik mijn maaltijden moet plannen etc. Zij is 24/7 bereikbaar om al mijn vragen te beantwoorden. Sporten met haar is heel leuk en motiverend! Ze legt alles met enthousiasme uit en wordt het nooit beu om zaken meerdere keren aan mij te moeten uitleggen/ tonen. Mijn levensstijl, conditie, gezondheid en lichaam zijn helemaal veranderd en dat heb ik echt alleen maar aan haar te danken. Nogmaals bedankt! " ✨

Mishal

"Katrien is vriendelijk, professioneel en serieus! Ik heb verschillende coaches gehad en nog ben ik nooit zo tevreden geweest!!! Ze kent haar vak en geeft persoonlijk advies die goed past bij je levensstijl!!! Met plezier sport ik samen met haar. Bedankt voor je geduld met mij Katrien!"

Maimouna

format_quote

"Ondanks mijn drukke en wisselende agenda als zelfstandige, wilde ik starten met sporten en was ik op zoek naar een manier om effectief te trainen. Na enig zoekwerk kwam ik bij Fit-A-Bonita terecht. De eerste paar trainingen heb ik me flink in het zweet gewerkt en spierpijn gehad op plaatsen waarvan ik niet wist dat er spieren zaten. Ik viel binnen 2 maanden 7 kilo af en voelde me veel fitter en energieker. Katrien bekeek mijn voeding en maakte de nodige aanpassingen waardoor ik niet meer de hele dag honger had. Ik ben nu tevreden over mijn gewicht, maar blijf wekelijks trainen bij Katrien omdat ik me gewoon veel beter voel."

Fatima

"Tijdens het kennismakingsgesprek zijn we wat dieper ingegaan op mijn verwachtingen naar mezelf toe en mijn verwachtingen van Katrien. Moet eerlijk zeggen dat deze allemaal overtroffen zijn. Ikzelf voel me 200% fitter en gelukkiger sinds ik sport met haar! Ze luistert naar jouw wensen, maakt super toffe trainingsschema’s, je kan haar op elk moment van de dag bereiken en is een kei goede motivator! Een van mijn wensen was om me te pushen en geloof mij dit doet ze ook, Katrien stopt hart en ziel in haar klanten en trainingsschema’s en dit merk je ook. Alles wordt tot in de puntjes uitgelegd, voorgedaan en begeleid. Ik zou haar niet meer kunnen missen. Een schat van een vrouw en een trainster om U tegen te zeggen."

Andrea

star
star

{{ quote_text }}

{{ name }}

Lees meer
Webshop by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x