Werkwijze

Wil je een basisconditie opbouwen maar weet je niet waar te starten? Wel goesting om te bewegen maar je vindt de motivatie niet om te beginnen? Ben je net mama geworden en wil je je terug goed in je vel voelen? Sport je al even, maar zie je te weinig resultaat? 

Welkom bij Fit-A-Bonita, een personal trainer uit Antwerpen met 1 missie: vrouwen gezond, fit en vooral goed in hun vel laten voelen.  

STAP 1 - INTAKE 
Via mijn on-line agenda, kies je een moment om jouw intake door te laten gaan in de Ladies Only Gym. Tijdens zo een intake luister ik naar jouw verhaal, stem ik de verwachtingen af en neem ik uitgebreid de tijd voor jouw bezorgdheden of vragen. Daarna gaan we alvast aan de slag met enkele oefeningen. Op deze manier kan ik jouw beweegpatronen in kaart brengen. Dat is belangrijk om de verdere opbouw van je traject te bepalen. Na een uurtje hebben we elkaar dus beter leren kennen, weet je of het klikt (want dat is belangrijk samen aan de slag te gaan), heb je al een eerste korte training gehad en heb je alvast voldoende info om een betere keuze te kunnen maken. Op basis van de intake kunnen we dan ook bepalen welk traject het beste bij je past. Jouw persoonlijke en sportieve groei staan steeds centraal. Yes!

STAP 2- START JE TRAJECT! 
Of je nu wil werken aan je conditie, gezondheid of gewicht, je lichaam heeft minstens 3 maanden nodig om voorruitgang te boeken. In de eerste fase gaan we samenwerken rond stabiliteit, mobiliteit en een stevige basisconditie. Nadien kunnen we focussen op kracht, explosiviteit en uithouding. De lat ligt voor iedereen anders en Fit-a-bonita houdt altijd rekening met jouw tempo. Afhankelijk van jouw tijd en budget, trainen we 1 of 2 keer per week samen. Een positieve evolutie in je gemoedstoestand, fitheid en gezondheid, dat is waar we echt naar streven. We werken samen niet enkel op je training en je voeding maar ook op je zelfvertrouwen. Want jij weet net als ik dat het als vrouw niet altijd gemakkelijk is om je goed in je vel te voelen. En dat is toch net wat je wel wil: je goed in je vel voelen?

Wat maakt Fit-A-Bonita uniek? Ik maak met plezier tijd in mijn agenda om te luisteren naar je gevoel. Heb je een dipje? Dan heroriënteren we de training zodat je met de glimlach weer vertrekt. 

Op zoek naar een training bij iemand die vrouwen echt begrijpt?
Maak een afspraak met Fit-A-Bonita? >>

star
star

{{ quote_text }}

{{ name }}

Lees meer
Webshop by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x